Cristina Iuliana Enache este arhitect diplomat, masterat in Urbanism, doctor in Urbanism, director al Departamentului de Proiectare Urbana si Peisagistica, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Bucuresti – din iunie 2013, si arhitect asociat in cadrul biroului de proiectare ARTTEK C.B., din ianuarie 2006.

CristinaEnache bwCristina Enache a facut parte din componenta juriului Can Art&Design Festival si la prima editie a concursului, in anul 2014, cat si la editia din 2020  

De asemenea, din 2020 este presedintele Comisiei Profesionale a Registrului Urbanistilor din Romania, membru al Ordinului Arhitectilor din Romania, si reprezentant oficial al UAUIM in cadrul asociatiei ECLAS – European Council of Landscape Architecture Schools. 

Coordonator sau indrumator in cadrul proiectelor de urbanism sau peisagistica ale Facultatilor de Urbanism si Arhitectura, coordonator expozitii, parteneriate, workshop-uri si competitii studentesti cu profil peisagistic.

Autor in cadrul mai multor publicatii periodice si volume colective ale Editurii Universitare Ion Mincu – UAUIM – dintre care al cartii Orasul si Societatea Urbana in Era Informatiei, 2013, Editura Universitara Ion Mincu, ISBN 978-606-638-060-7, unul din autorii cartii Planning and designing sustainable and resilient landscapes, 2013, coordonatori volum Maria Bostenaru-Dan si Cerasella Craciun, Ed. Springer, Germania, ISBN 978-94-017-8535-8, autor al mai multor articole din publicatii internationale de profil.

Autor si co-autor in cadrul mai multor studii si proiecte de urbanism, peisagistica si arhitectura – dintre care – competitia internationala Taichung Gateway Park, Taiwan, Parcul Lunca Jiului (Tineretului) din Craiova, Parcul Central din Busteni (proiect), Plan Urbanistic Zonal – Parc Stirbey, Buftea, Plan Urbanistic Zonal – Parcul Carol, Bucuresti, Plan Urbanistic Zonal – Parcul Tineretului, Bucuresti (proiect distins in 2009 cu premiul Registrului Urbanistilor din Romania in cadrul Conferintei Nationale a Urbanistilor din Romania), Actualizare PUG Municipiul Bucuresti, Cartarea spatiilor verzi din Sectorul 3.

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.canartdesignfestival.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.