Juriul Can Art&Design Festival editia a IV-a

adina magsi 

Adina Magsi

Adina Magsi este directorul Asociatiei Alucro si managerul programului Every Can Counts in Romania. Inca din 2005 a lucrat in industria aluminiului. Din 2010 s-a alaturat Asociatiei Alucro – unica asociatie din Romania care dezvolta proiecte legate de colectarea si reciclarea dozelor din aluminiu. Din 2012 face parte integranta din echipa EveryCanCounts, o platforma europeana lansata de producatorii si reciclatorii de aluminiu. Considera ca programul Every Can Counts si intreaga echipa este ca o mare familie, cu diferente culturale si economice, dar foarte unita si vizibila la nivel european.

Nicoleta Talpes 2bw

Nicoleta Talpes

Nicoleta Talpes conduce de 10 ani compania Media Image Factory, singura agentie de comunicare din Romania specializata in dezvoltarea proiectelor sociale. Proiectele proprii, dar si cele ale clientilor, i-au oferit expertiza in domenii ce tin de educatie (proiecte nationale in companii si scoli), cultura (teatru si film) sau ecologie si tehnologie verde (festival de film documentar).

migdaloviciLOVEandLOBBY bw

Teodora Migdalovici

Teodora Migdalovici practica diplomatia privata la Love and Lobby, platforma sub umbrela careia integreaza proiectele de promovare ale Romaniei creative la Cannes Lions, Eurobest sau Dubai Lynx si dincolo de ele. Este fondatorul The Alternative School, cel mai premiat creative MBA din Estul Europei. A organizat prezentari si traininguri intensive cu focus pe cultura creativitatii, brand management si inteligenta emotionala pentru branduri remarcabile in Kuala Lumpur, Londra, Mauritius, Paris, Sarajevo, Singapore si Viena. Ea este, de asemenea, fondatoarea platformei de personal branding MEALCHEMY.COM. Brand Leadership Award, Global Super Achiever Award, Private Diplomacy Award, European Excellence Award si Stevie Award, Most Passionate Cannes Lions Ambassador sunt doar cateva dintre distinctiile asociate cu cartile, proiectele de cercetare sau educationale.

a ifrim 2

Anca Ifrim

Anca si-a descoperit talentul pentru design din adolescenta, la 16 ani coordonand departamentul de creatie al unui ONG. A studiat Graphic Information Design la University of Westmister in Londra timp de 3 ani, iar in 2013 s-a reintors in tara natala pentru a-si incepe aventura in advertising. MBA-ul Creativ de la The Alternative School for Creative Thinking, Bucuresti, a propulsat-o spre a invata de la nume grele din industria mondiala, urmand cursurile Roger Hatchuel Academy din cadrul celui mai important festival de creativitate din lume, Cannes Lions. Aceste lectii le-a pus in practica un an mai tarziu, in 2014, cand a reprezentat Romania la competitia Young Lions Design, in cadrul aceluiasi festival de pe riviera franceza.

 

Alexandru Haidamac an

Alex Haidamac

Alex a luat contact cu lumea design-ului si a comunicarii prin intermediul The Alternative School for Creative Thinking, un MBA creativ la care a luat parte timp de vreo 4 ani si care l-a adus in contact cu know how si varfuri ale advertisingului international de la care continua sa invete si sa se inspire si azi.
Dupa primii trei ani de studiu, au venit recunoasterile internationale. Un prim pas a fost participarea in 2010 la Eurobest Academy, din cadrul festivalului European de Creativitate cu acelasi nume, pentru ca mai apoi, in 2013, sa reprezinte Romania, impreuna cu Natalia Sfetcu, in proba de design din cadrul Festivalului International de Creativitate Cannes Lions si sa castige medalia de aur la categoria Young Lions Design, in urma rezolvarii unui brief de 24 de ore, devansand echipe din Franta, USA, Suedia, Japonia sau UK.
Alex lucreaza ca digital art director la Ogilvy & Mather si e super pasionat de cinematografie si fotografie.

Alexandra Doru an

Alexandra Doru

Absolventa a Faculatii de Administrare si Afaceri, lucreaza de 1 an si jumatate in cadrul Can Pack Recycling, unde se ocupa de sistemul inteligent de colectare si reciclare a dozelor instalat in hypermarketuri. Lucreaza in domeniul reciclarii inca din facultate cand a activat ca voluntar in diferite proiecte legate de protectia mediului. Aproape zilnic are provocari, dar si satisfactii care o motiveaza sa desfasoare proiecte unice. Acesta este si motivul pentru care a acceptat sa faca  parte din juriul concursului Can Art&Design Festival.