CADF2023 cover FB

 

În perioada iulie - septembrie 2023 se desfășoară cea de-a 10-a ediție a Can Art&Design Festival, un concurs inedit dedicat promovării reciclării creative a dozelor din aluminiu. Artiști și amatori sunt invitați să participe la această manifestare artistică transformând dozele de băutură folosite în opere de artă uimitoare.

Regulament pe scurt:

• Secțiuni - participanții se pot înscrie la una sau mai multe dintre cele trei secțiuni. 

1. Tablouri M – participanții vor realiza tablouri cu dimensiuni minime de 50 x 70 cm, folosind doze de aluminiu;

2. Tablouri M – participanții vor realiza tablouri cu dimensiuni minime de 80 x 90 cm, folosind doze de alumini;

3. Instalații / Sculpturi: participanții pot explora aspectul tridimensional prin realizarea de instalații sau sculpturi din doze, cu dimensiuni minime de H 100 cm);


• Înscrierea se face după realizarea lucrării, prin completarea formularului disponibil pe site-ul canartdesignfestival.ro/inscriere, oferi o descriere tehnică și artistică a lucrării, însoțită de imagini ale acesteia.
• Termenul limită pentru înscriere este 18 septembrie 2023. Înscrierea se face prin completarea formularului de aici

Lucrările câștigătoare vor fi incluse în expoziția mobilă Can Art&Design Festival (CADF) care se va desfăsura în mai multe locații din țară și de peste hotare, beneficiind astfel de recunoaștere naționala și internațională.

Condiţiile de participare şi specificațiile tehnice privind realizarea lucrărilor se regăsesc în regulamentul oficial al concursului.

 

   Lucrare Asociatia Atelierul Wood Be Nice Can ArtDesign Festival editia 2022     Lucrare Daniel Loagar Can ArtDesign Festival editia 2022
 Lucrare Grecu Viorel Can ArtDesign Festival editia 2021     1Lucrare Petrariu Maria Can ArtDesign Festival editia 2021

O galerie completă a lucrărilor de la edițiile anterioare este disponibilă pe Facebook/CanArtDesignFestival

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.canartdesignfestival.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.