vizual expo site

Stiai ca dozele din aluminiu reprezinta cel mai valoros material reciclabil? Sau ca din dozele de bautura pe care le-ai folosit se pot face obiecte cu o noua intrebuintare?

Artisti din Romania si-au pus creativitatea in valoare si au realizat tablouri in care au inlocuit panza si culorile cu foite din doze de aluminiu.  Reintepretarea celebrei opere „Sarutul” (Klimt), potretul lui Salvador Dali, Zana Reciclina, Poem Dadaist, sunt doar cateva din temele tablourilor care vor face obiectul unei expozitii organizata sub umbrela Can Art&Design Festival. 

Caravana expozitionala va putea fi vazuta in cinci locatii din Bucuresti, in perioada 4 iulie - 23 august 2020. Vizitatorii vor avea posibilitatea de a intra in contact cu autorii tablourilor si vor putea urmari demourile prezentate de acestia.

Programul expozitiei:

  • 4-12 iulie: Bucuresti Mall - Vitan | Demo Special Guest Sabina Stan, 11 iulie, orele 13.00-14.00
  • 13-19 iulie: Plaza Romania
  • 20-31 iulie: Directia de Utilitati Publice, Salubrizare si Protectia Mediului - Primaria Sectorului 1 a Municipiului Bucuresti
  • 1-13 august: Promenada Mall | Demo Special Guest Angelin Stanciu, 1 august, orele 13.00-14.00
  • 14 – 23 august: Mega Mall | Demo Special Guest Sabina Stan, 15 august, orele 13.00-14.00

 

Expozitia Can Art&Design Festival este organizata cu sprijinul RECICLAD`OR.

Can Art&Design Festival este un concurs initiat de Asociatia Alucro organizatie nonguvernmentala cu o activitate de 10 ani, care desfasoara in Romania programul european Every Can Counts, dedicat colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu, activ in prezent in 19 tari din Europa. Every Can Counts este considerat programul principal pentru promovarea reciclarii dozelor de aluminiu in Europa, incurajand oamenii sa recicleze dozele indiferent de locul in care se afla - acasa, la birou sau „on the go” (parcuri, festivaluri,evenimente sportive, la scoala si universitate), dar si sa le foloseasca in proiecte artistice precum Can Art&Design Festival.  

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.canartdesignfestival.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.