Nu ti-ai finalizat lucrarea sau ai aflat mai tarziu de concurs? Vesti bune, perioada de inscriere pentru concursul Can Art&Design Festival a fost prelungita pana la 8 octombrie 2018.

Realizeaza o lucrare din doze de aluminiu care sa semene cu un monument cunoscut in Romania sau in lume si inscrie-te pe site-ul www.canartdesignfestival.ro.

Premiul pentru cea mai reusita lucrare este de 2000 euro.

Reguli de participare:

  • Se accepta o singura lucrare/persoana sau echipa.
  • Participantii trebuie sa fie cetateni romani, iar lucrarea sa fie realizata in Romania.
  • Dimensiuni lucrari: Inaltime – minimum 2 m & Latime – minimum 1 m;
  • Lucrarile trebuie sa fie realizate in proportie de 70% din doze de aluminiu si 30% din alte materiale.
  • La lucrari mai mari de 2 metri, lucrarea va fi realizata din segmente care pot demontate, in vederea transportarii.
  • Recomandare: dozele sa fie spalate cu apa inainte de a se lucra cu acestea;

Inscriere

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.canartdesignfestival.ro si pe Facebook www.facebook.com/CanArtDesignFestival.

Cu sprijinul: Alro Slatina, Rompack Management

Parteneri media: Designist, Modernism, The Trends, Stiri.ONG, Gratuitor, Arhitectura Verde, Bucuresteni.ro

Despre Every Can Counts Romania: Alucro este singura asociatie non profit din Romania care desfasoara proiecte de mediu ce vizeaza exclusiv colectarea selectiva si reciclarea dozelor din aluminiu. Cu o bogata experienta acumulata in cei peste 8 ani de activitate, Asociatia a implementat in tara noastra platforma europeana Every Can Counts care se desfasoara in prezent in 12 tari. Toate proiectele noastre transpuse in practica au o contributie decisiva la imbunatatirea obligatiilor de reciclare la nivel national, adresandu-ne unor categorii diverse de parteneri precum companii, institutii de invatamant, HORECA, dar si publicului larg. Mai multe detalii pe www.everycancounts.ro

 

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.canartdesignfestival.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.