Inscrierile pentru cea de-a patra editie a concursului Can Art&Design Festival se prelungesc pana la 23 noiembrie, timp in care pasionatii de reciclare creativa si design grafic pot veni cu propuneri de lucrari pentru una dintre cele patru categorii de concurs: Can Bag Design, Design, Hand-made Adulti si Hand-made Copii. Inscrierea unei lucrari se face prin completarea formularului de pe site-ul www.canartdesignfestival.ro.

Tema pentru sectiunea Can Bag Design este realizarea unui design de sacosa care sa ilustreze reciclarea dozelor din aluminiu. Pentru sectiunea Design, participantii trebuie sa pregateasca un obiect care sa fie functional si sa valorifice dozele din aluminiu deja produse (exemple - ceas, lampa, boxa usb).

Pentru sectiunile Hand-made Adulti si Hand-made Copii tema este „Can City” si consta in reproducerea unui obiect care face parte din arhitectura unui oras, folosind doze de aluminiu (exemple – masini, copaci, locuinte).

Premiul pentru fiecare sectiune este de 500 euro, plus un premiu surpriza pentru cea mai populara lucrare.

Concursul continua dupa urmatorul calendar:

  • Ultima zi de inscrieri - 23 noiembrie 2017;
  • Perioada de jurizare: 24-27 noiembrie 2017;
  • Votul publicului pentru premiul de popularitate: 24 noiembrie –  28 noiembrie;
  • Anuntarea castigatorilor: 29 noiembrie 2017;
  • Premierea castigatorilor va avea loc pe 5 decembrie in cadrul Galei Every Can Counts.

Can Art&Design Festival se deruleaza sub umbrela programului european Every Can Counts (www.everycancounts.ro), dedicat colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.canartdesignfestival.ro, iar pe contul de Facebook www.facebook.com/CanArtDesignFestival sunt disponibile sugestii de obiecte, cat si fotografii cu lucrarile inscrise in editiile precedente.

Cu sprijinul: Can Pack Recycling, Vimetco Alro, RomPack Management

Parteneri media: Designist, StudentiIQ, MemoPlus, Modernism, Kudika, Garbo, The Trends, StiriONG.ro, NonGuvernamental, Lumea in Trend, Gratuitor, Arhitectura Verde.

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.canartdesignfestival.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.