Blog

Castigatorii celei de-a cincea editii (iulie - octombrie 2018) a concursului Can Art&Design Festival au fost premiati. 

Concursul Can Art&Design Festival lanseaza provocarea lucrarilor de mari dimensiuni, realizate din doze de aluminiu. Inscrierile se fac in perioada 26 iulie – 1 octombrie 2018 pe pagina canartdesignfestival.ro. Lucrarea castigatoare va primi un premiu de 2000 euro. Scopul concursului este acela de a incuraja valorificarea dozelor din aluminiu prin refolosire si reciclare.

Inscrierile pentru cea de-a patra editie a concursului Can Art&Design Festival se prelungesc pana la 23 noiembrie, timp in care pasionatii de reciclare creativa si design grafic pot veni cu propuneri de lucrari pentru una dintre cele patru categorii de concurs: Can Bag Design, Design, Hand-made Adulti si Hand-made Copii. Inscrierea unei lucrari se face prin completarea formularului de pe site-ul www.canartdesignfestival.ro.

Can Art&Design Festival a ales castigatorii celei de-a cincea editii! 

Asociatia Alucro a premiat castigatorii celei de-a patra editii a concursului Can Art&Design Festival, desfasurat in perioada septembrie – decembrie 2017, cu scopul de a sprijini creativitatea celor atrasi de domeniul reciclarii creative si designului, dar si de a contribui la cresterea importantei reciclarii dozelor din aluminiu in viziunea populatiei in ansamblu.

Can Art&Design Festival deschide inscrierile pentru cea de-a patra editie a concursului in care elevi, studenti, absolventi ai facultatilor de design si specialisti in design grafic au ocazia de a-si pune in valoare creativitatea in a arata ce inseamna reciclarea pentru ei. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil pe site-ul concursului, pana la 19 noiembrie 2017, iar castigatorii vor fi premiati in cadrul unei gale anuale organizata de Every Can Counts,

Asociatia Non Profit Alucro decide modificarea Regulamentului concursului la sectiunea Premii, urmand a fi suplimentat numarul de premii. 

Cover CanArtDesign 8 oct

Ne bucuram sa anuntam castigatorii celei de-a IV-a editii a concursului Can Art&Design Festival! 

Can Art&Design Festival, concurs organizat pentru al treilea an consecutiv, a devenit o forma de educatie ecologica in ceea ce priveste revalorificarea dozelor din aluminiu intr-o maniera creativa. Aceasta editie a reunit peste 80 de lucrari inscrise in cele patru sectiuni – Can Bag Design, Design, Hand-made Adulti si Hand-made Copii. Castigatorii au fost premiati in cadrul Galei EveryCanCounts Romania,

Nu ti-ai finalizat lucrarea sau ai aflat mai tarziu de concurs? Vesti bune, perioada de inscriere pentru concursul Can Art&Design Festival a fost prelungita pana la 8 octombrie 2018.

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.canartdesignfestival.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.